fbpx
Over Asteroid Agency 2

Willem Pasterkamp

Toen ik 10 jaar was werd mijn eerste website gemaakt. Vanaf dat moment is sociale media al snel een grote rol in mijn leven gaan spelen. Een paar jaar later begon ik met het creëren van de digitale wereld van Roem. Een social media persona in de drag queen industrie die uitgroeide tot een van Nederlands meest internationaal bekende drag artiesten. Ook werd er een wereldwijde animatieserie geproduceerd op YouTube.

Doordat ik deze ervaringen had opgedaan besloot ik mijn talenten in te zetten om ondernemers te helpen die dromen van hun eigen digitale universum. In 2019 werd WillemSocial, een social media marketing bureau, opgezet. Na vele merken geholpen te hebben werd er een pauze ingelast om te focussen op Roem, die inmiddels mee deed aan de videoland serie ‘Drag Race Holland’ 

Na een tijdje werd WillemSocial opnieuw gelanceerd in een nieuw intergalactisch  gethematiseerd jasje: Asteroid Agency. Een digitaal marketing bureau dat focust op het lanceren van jouw merk. 

Ben jij al klaar voor lancering?

Ontwerp een wereld voor jouw merk.

Ontdek de wereld van

Roem

In 2016 werden de eerste prototypes ontworpen voor Roem. Een drag artiest die in een futuristische stijl een social media experiment zou worden. Deze drag artiest, die alleen op social media te vinden was kwam, al snel in het publieke oog en kreeg een internationale fanbase.

Na een aantal jaar werd Roem in 2020 gevraagd mee te doen aan de wereldbekende franchise ‘RuPaul’s Drag Race’ wat door videoland werd geproduceerd als ‘Drag Race Holland.’ Daarna werd het universum van Roem steeds groter met magazines, fotoshoots, samenwerkingen en televisieprogramma’s als De TV Kantine en De Alleskunner. 

Tegenwoordig breidt de wereld van Roem zich nog dagelijks uit op haar social media kanalen.

Over Asteroid Agency 3

Contact

9 + 4 =

Over Asteroid Agency 1

Copyright  © 2022 Asteroid Agency

Asteroid Agency   |  contact@asteroidagency.nl  |  0640431253  | Rotterdam, Nederland